May 14

Esküvők

altValamennyi ember életében előbb vagy utóbb elérkezik a nagy esemény, az esküvője, amit szeretne igazán felejthetetlenné tenni. Lehetőségek tárháza az Ön kívánsága szerint. Kristálypoharastól - a kockás terítősig, a kaviártól a kemencés csülökig... Nálunk minden stílusirányzat megtalálható, mi szem-szájnak ingere.

Egy esküvő megszervezése rengeteg időt, energiát, utánajárást igényel, amelyet sokan munkájuk után kénytelenek szervezni. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ezen a napon minden Önökért legyen. 

A nagy nap gondos megtervezése, a legapróbb részletekre is ügyelő szakembereink garanciát jelentenek arra, hogy ezen a napon Ön mindent profi kezekben tudhat.

Örömmel készítünk ajánlatot életük nagy eseményére!

Esküvői teendők 

Letölthető listánk segít abban, hogy ne mulasszanak el egyetlen fontos határidőt sem. 

altEsetlegesen felmerülő kérdéseik megválaszolása illetve egy személyes találkozó egyeztetése céljából készséggel állunk rendelkezésükre az elérhetőségek egyikén. Nálunk minden megtalálható egy ideális esküvőhöz, Önnek csak a menyasszonyt és a vőlegényt kell hoznia! Akár egy 300 fős lakodalmat is megrendezhet éttermünkben. Ha szeretné, hogy mind a helyszín, mind a menüsor emlékezetesen

kiváló legyen, akkor legyen vendégünk rendezvényével.

alt

alt

E-mail Nyomtatás PDF
~ További információk ~

www.malomclubbaja.hu